Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám reklamy na věci, které vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.
Rada bych vas pozadala o informace ohledne Bc. studia na MU Brno . Dekuji
Dobrý den, prosím o zaslání podmínek na můj mail k bakalářskému studiu kosmetické péče.Děkuji,E.T.
Dobrý den, mohu jako soukromá osoba objednávat ve Vašem e-shopu?
dobrý den.chci si založit nový účeta vše činím podle instrukcí. jenom mně to stále hlásí, že mám špatně napsanou ulici. už nevím jak ji mám napsat, aby byla dobře.píši v kolonce ulice Na Zahrádkách 301 a stále špatně. prosím nevíte v čem tkví porblém? děkuji Musilová
Dobrý den, ráda bych vyzkoušela a pořídila si: Soft Touch krycí voděodolný make-up při akné, ale bojím se, že mi nebude sedět odstín - nabízí se pouze jeden,že? Mohli byste mi poslat vzorek? Je vhodný i pro ženu ve 30ti letech? Děkuji moc
Dobrý den, mohli byste mi prosím zaslat informace o bakalářském studiu péče o tělo na e-mail? dekuji
VŠEM PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOCE A ŠTASTNÝ A HLAVNĚ ÚSPĚŠNÝ NOVY ROK 2008. AŤ JSOU VAŠE ZÁKAZNICE A ZÁKAZNÍCI KRÁSNÍ A SPOKOJENÍ!!! CO PŘÁT KOSMETICE SynCare? MNOHO ÚSPĚCHŮ V OBJEVOVÁNÍ NOVÝCH SKVĚLÝCH DERMOKOSMETICKÝCH PŘÍPRAVKŮ, AŤ SE VÁM NADÁLE DAŘÍ REGISTROVAT NOVÉ "BIOKOSMETICKÉ VÝROBKY" A MNOHO SPOLUPRACUJÍCÍCH KOLEGŮ A KOLEGYŇ.
prosim o zaslani pritupoveho kodu
Dobrý den, zhruba 14 dní používám Vaši kosmetiku a jsem s ní velice spokojená. Proto uvažuji vyzkoušet Vaše make-upy. Prosím o zaslání vzorků (i když budou zpoplatněny).Jestli mohu požádat od každé barvy 2ks. Děkuji moc.
Mám zájem pracovat ve svém salonku s vaší kosmetickou značkou. mužete mi zaslat katalog produktů a podmínky spolupráce. děkuji Vyskočilová
Dobrý den, ráda bych se blíže seznámila s vaší kosmetikou, mám smíšenou pleť, občas dehydrovanou, ale s rozšířenými ucpanými póry. Vzhledem k věku (36 let), mi nevyhovuje vysušující péče "na pleť s akné", tak nevím, jak nejlépe vybrat. Je možné u Vás zakoupit vzorky produktů? Velice mne láká i Váš makeup, ale nevím, je-li vhodný na můj typ pleti. Četla jsem i o Vašem 100% Retinolu, ale v katalogu jsem jej nenašla. Děkuji za info. S pozdravem, Eva Ryšlinková
Dobrý den,prosím o sdělení bankovního spojení za účelem zaplacení poplatku za školení.Děkuji Marcela Binková
Dobrý den . Odebírám Vaši kosmetiku pro ošetření ve svém salonu přes p. Hradeckou. V současné době zprovozňuji internetový obchod s kosmetickou poradnou a ráda bych Vaši skvělou kosmetiku měla v nabídce. Moje přístupové heslo je 1826. S přáním úspěšného dne Žižková Romana
Dobrý den, hledám kosmetiku pro svůj budoucí salon a tímto jsem vás chtěla požádat o bližší informace . Předem děkuji Dvořáková Tel.775085985
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik by stály vzorky Vašich make-upů? Děkuji
Dobrý den ,nevím zda touto cestou mohu získat bližší informaci o studiu Péče o tělo, které bylo prezentováno na přednášce Dr Svobody 26.10.07 na sjezdu UK kosmetiček v Pardubicích,kterého jsem se bohužel nemohla zůčastnit.Za případnou informaci Děkuji.Štěpánka Šabartová
Dobrý den, minulý týden jsem si u Vás přes on line stránky objednala kosmetickou sadu. Nejsem, ale u Vás zaregistrována, přijde mi objednaný balíček? co se týče registrace , stále se mi nedaří se zaregistrovat. jak na stránkách pro slovenské uživatele, tak i na stránkách pro "profesionály"(nejsem kosmetička ani lékař...)děkuji moc a přeji hezký den.
Chcela by som si objednat denny krem na mastnu a zmiesanu plet Bio aj so vzorkou.Je moznost si to vyzdvihnut v nejakom salone v Prahe bez 100 korunoveho postovneho.Alebo kupit v lekarni najblizsej k mojmu bydlisku.
Dobrý den, zvažuji nákup Vašich produktů. Mohli byste mi prosím zaslat vzorky Vašich přípravků na mastnou a problematickou pleť včetně make-upu? Moc Vám předem děkuji
DOBRÝ DEN.Jsem začínající kosmetička a měla bych zájem o Vaší kosmetiku.Ráda bych si pozvala nekoho,kdo mi řekne víc o Vás.Děkuji.Bude čekat na zkontaktování od Vás.Těším se na spolupráci.
Dobrý den, nemohu se zaregistrovat na www stránkách jako nový uživetel.Není tam aktivní odkaz, pouze pro profesionály či uživatele z SR tam je možnost registrace. Je možné někde Vaši kosmetiku vyzkoušet? Jsem z Prahy a tak bych si ráda pořídila nějaké vzorky. Děkuji za odpověď. Nina Horová
Dobrý den, můžete mi prosím poslat zaslat informace pro kosmetičky, ceník a přehled výrobků pro profesionální použití? Děkuji Vernerová
Dobrý den,pokoušela jsem se na Vaše krásné nové stránky přidat svůj kosm.salón,ale jen se mi potvrdila zdvojená registrace na starých www.porad´te mi jakou dělám chybu.Registraci již u Vás mám.Děkuji, s pozdravem Kurková J.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli by mě obchodní zástupce mohl vysvětlit jak pracovat s dignostickým softwarem od vaší firmy.
Dobrý den, ráda bych si nechala otestovat typ pleti a dle výsledku si koupila kosmetické přípravky Syncare. Lze typizaci provést ve vaší prodejně na Krkoškově? Nebo mi, prosím, poraďte, kde by to bylo v Brně možné. Děkuji za odpověď, přeji hezký den.
Dobrý den,prosím vás,bylo by možné mi zaslat informace o novém bakalářském studiu péče o tělo?Nemohla jsem se dostavit na přednášku pana doktora Svobody v Pardubicích a na netu jsem to nikde nenašla.Děkuji Sopkovičová
Dobrý den, hledám možnost fotodepilace v Brně. Provádíte ji? Děkuji za zprávu, přeji hezký den, Dana Sklenářová
Dobrý den!Mám takový problém. Už se mi stalo podruhé, že během měsíce používání mi začal Retinol houstnout a úplně zhoustnul...jakoby se zkazil. Nemám ho v teple a uzavírám ho víčkem.Nevím co s ním je. Poté ho dál nemůžu používat i když ho tam mám ještě půl tuby.A musím ho vyhodit.Co s tím? Díky za radu.