Chcete více informací? Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Poradna

<<

1

| 2 | 3 | 4 | >>
odpovězeno
Enzymatický peeling Syncare

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se může použít váš enzymatický peeling na pleť s aktivním akné, pokud ne proč? Podle zahraničních solidních zdrojů je to v pořádku, podporuje hojení. Děkuji.

Re: Enzymatický peeling Syncare

Dobrý den, pokud je akné aktivní, doporučila bych nejdříve aplikovat Gel při aktivní akné (122). Po vyléčení aktivního akné je Enzymový peeling vhodný.

Michaela Martináková

odpovězeno
dotaz k výrobku

dobrý den, je tato sluneční ochrana myšlená pouze jako krém proti slunci nebo i jako denní krém tzn. nemusím již kupovat jiný dermo krém. Zinci Sun SPF 50+? nebo musím koupit další dermo krém? děkuji za odpověď, Michaela

Re: dotaz k výrobku

Dobrý den, denní krémy obsahují SPF. Pokud se vyloženě nebudete vystavovat sluníčku, stačí Vám nanášet dermo krém. Jestli se chystáte na dovolenou a plánujete se opalovat, popřípadě jste podstoupila kosmetické ošetření chemického peelingu či mezoterapii je nutná vyšší ochrana SPF. Zinci 50 není pro výživenení Vaší pleti, ale používá se jako ochrana před sluníčkem.

Michaela Martináková

odpovězeno
Problémy s akné

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Od porodu a ukončení kojení mě trápí akné, hlavně po bocích tváře, na bradě a občas na krku. Zakoupila jsem vaše produkty pro aknozni pleť (tonikum anti akné, gel anti akné, sebunorm krém a gel při aktivním akné). Používám je 4 dny a přijde mi, že se pleť zhoršila a tvoří se nové bolestivé boláky. Může to být špatně zvolenými pripravky pro můj typ pleti? Pri první aplikaci sebunorm krému mě pleť chvíli pálila, ale nyní už je to po každé aplikaci v pohodě. Děkuji moc a přeji pěkný den.

Re: Problémy s akné

Dobrý den, záleží také na typu pleti. Jestli je mastná, smíšená nebo například suchá. Budu vycházet z toho, co jste již napsala. Předpokládám, že je Vám něco kolem 30ti let. Doporučovala bych tedy spíše tyto produkty: Na čištění pleti Micelární čistící pěnu (174), na dočištění Tonikum hydratační (151). Jednou týdně aplikujte Masku liftingovou při hormonální akné (149). V oblasti akné doporučuji Gel při aktivní akné (122). Na zbytek obličeje aplikujte Sérum antioxidační (118), sérum necháme vsáknout pleť kryjeme denním a nočním krémem s kyselinou hyaluronovou (190, 186).

Michaela Martináková

odpovězeno
Recyklace obalů

Dobrý den, jsem moc spokojená s vaší kosmetikou a tím pádem se mi kupí i dopotřebované obaly. Napadlo mě, zda je náhodou není možné vrátit k recyklaci a jak bych to případně měla udělat? Děkuji

Re: Recyklace obalů

Dobrý den, dopotřebované obaly můžete zanést na naši výdejnu v Brně-Líšni, ulici Trnkova 117g.

Michaela Martináková

odpovězeno
Prosba o radu

Dobrý deň, bola som na diagnostike pleti (nie v rámci Syncare) a dozvedela som sa, že mám zvýšenú produkciu mazu, ale zároveň dehydratovanú a suchú pleť. Mám zároveň aj akné a citlivú pleť. Krémov som už vyskúšala viacero od rôznych značiek, ale zatiaľ mi žiaden určený na aknóznu pleť nevyhovoval a väčšinou mi ju skôr vysušil. Momentálne som začala aj liečbu liečivým prípravkom Epiduo FORTE, po ktorom je pokožka ešte suchšia. Vedeli by ste mi odporučiť niečo z rady Syncare? Zatiaľ mám skúsenosť len s vaším NICREAM krémom, ktorý mi po dlhej dobe pokusov a omylov zatiaľ celkom sedí. Ďakujem. Prajem pekný deň

Re: Prosba o radu

Dobrý den, nejlepší bude, když mi Vaši pleť vyfotíte a zašlete na email poradkyne@syncare.cz. Také prosím o informaci, kolik je Vám let? Je těžké poradit správné přípravky, pokud Vám byla diagnostikována taková kombinace. Až pleť uvidím, budu více vědět, co doporučit. Děkuji.

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den,mám dotaz,je glycoretinal krém vhodný pro zralou pleť??mám smíšenou pleť a je mi 62 let

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, spíše bych Vám doporučila denní krém 100% kyselina hyaluronová (190), který Vaší pleti dodá hydrataci a nezanechá ji mastnou. Na noc si poté zakupte výživnější krém Neovitalii (194), která bude pleť přes noc regenerovat a vyživovat.

Michaela Martináková

odpovězeno
Galvanická žehlička a plánování těhotenství

Dobrý den, jednou za 2 měsíce chodím na kosmetiku,kde mi obličej čistí galvanickou žehličkou nebo ultrazvukovou špachtlí. Právě jsem si přečetla že ošetření v těhotenství není vhodné. Ale plánují otěhotnět tak se chci zeptat jestli na tohle ošetření pleti mohu chodit do doby než zjistím že jsem těhotná. Nebo s ním raději hned přestat? Minule jsem byla na kosmetice v 7tt a ten týden jsem i o to přišla. ( Chápu že to s tím nemuselo souviset ale chtěla bych znát i Váš názor. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Re: Galvanická žehlička a plánování těhotenství

Dobrý den, může to s tím souviset. Pokud se snažíte otěhotnět, vyhněte se ošetření s galvanickou žehličkou a špachtlí. Na samotnou kosmetiku chodit můžete.

Michaela Martináková

odpovězeno
Rozšířené červené žilky na tvarich

Dobrý den, od dětstvi mám rozšířené a popraskané červené žilky na tvarich. Pleť mám citlivou. Věk 36let. Prosím o doporučení mycího přípravku na obličej, odliceni, krém, výživu. Dekuji

Re: Rozšířené červené žilky na tvarich

Dobrý den, na čištění si zakupte čistící emulzi (310) a na dočištění zklidňující a výživné tonikum (311). Na červené žilky používejte přes den DECONGENESIA CC krém (112) a kryjte jej Nicreamem (105). Na noc můžete používat DECONGENESIA sérum (113). Péči doplňte tabletkami RejuDerm (923).

Michaela Martináková

odpovězeno
Vzkaz z WWW

Dobrý den, mohu poprosit o doporučení krému po opalování. Plet mám citlivou, opalování do červena. Děkuji

Re: Vzkaz z WWW

Dobrý den, doporučuji nanášet krém s vyšším faktorem, pokud se opalujete do červena. Po opalování můžete používat na tělo Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová (173), na obličej ochrannou emulzi (260).

Michaela Martináková

odpovězeno
akné

Dobrý den, potřebuji poradit produkty na jizvy po pubertálním akné u syna , děkuji Juranová

Re: akné

Dobrý den, abych Vám mohla lépe poradit, potřebuji znát více informací (věk syna, zda se u něj vyskytují záněty atd). Prosím, napište mi více informací na email poradkyne@syncare.cz. Děkuji.

Michaela Martináková

<<

1

| 2 | 3 | 4 | >>